YC Biograd vas poziva na jedrenje

iz našeg bogatog kalendara sigurno će te pronaći nešto za sebe

TOPCAT WORLDS 2016

27.08.-02.09.2016 Biograd na Moru

LoginClose

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja - newsletter
Newsletter

Newsletter Jedriličarskog Kluba Biograd (Yacht Club Biograd) je elektronsko glasilo Udruge. Newsletter se dostavlja putem elektronske pošte prema diskreciji izdavača. Svrha newslettera je pretplatnicima dostaviti informacije i obavijesti o aktivnostima Udruge.

Anti-spam politika

Kao Udruga upoznati smo sa standardimna i dobrom praksom elektronskog oglašavanja. Sustav newslettera koji koristimo ima "double opt-in" opciju, koja od novog pretplatnika koji se prijavi preko internetskih stranica YC Biograd na www.yc-biograd.com traži dodatnu potvrdu pretplate putem elektronske pošte. Na taj način izpbjegavamo da se u pretplatu upisuju tuđe adrese elektronske pošte.

Uredništvo newslettera ima diskrecijsko pravo dodati novog pretplatnika na newsletter listu, s time da mu prvo dostavlja newsletter dobrodošlice s opcijom da regulira svoj pretplatnički status, te da se odjavi s liste ukoliko ne želi primati newsletter.

Jednom odjavljeni pretplatnik više neće primati newsletter, osim ukoliko se sam ponovo ne prijavi.

Uvjeti korištenja

Pretplata na newsletter je besplatna.

Svi pretplatnici koji su se putem internetskih stranica YC Biograd prijavili na newsletter listu, kao i oni koji su primili newsletter dobrodošlice, a nisu se odjavili, suglasni su da će primati newsletter u svoj e-mail sandučić. Korisnik svojom prijavom dostavlja svoje ime i e-mail adresu.

Jedriličarski Klub Biograd (Yacht Club Biograd) se obvezuje da će svaki odaslani newsletter obavezno sadržavati poveznice na upravljanje profilom pretplatnika te mogućnost odjave s liste direktno iz newslettera.

Jedriličarski Klub Biograd (Yacht Club Biograd) se obvezuje da svi prikupljeni podaci o korisnicima, služe isključivo za komunikaciju kluba s pretplatnicima, te da se neće javno obljavljivati niti prosljeđivati ili prodavati trećim stranama.

Autorska prava

Pretplatnici koji prime newsletter mogu isti besplatno u neizmijenjenom obliku proslijediti prijateljima ili poznanicima u svrhu promicanja aktivnopsti kluba ili upoznavanja zainteresiranih s mogućnošću prijave na newsletter. Sav sadržaj u pojedinom izdanju newslettera (uključujući ali ne ograničavajući na: tekst, fotografije, grafike, dizajn, programski kod) je intelektualno vlasništvo YC Biograd ili s YC Biograd povezanih partnera, osim ako nije drugačije navedeno.

Pretplatnici na newsletter YC Biograd suglasni su da primanjem newslettera ne stiču nikakva autorska prava na sadržaj koji su primili.

Odgovornosti

Pretplatnici newslettera suglasni su da primljene informacije primaju isključivo radi vlastitog informiranja te da primljeni sadržaj neće zloupotrebljavati ili koristiti na neprimjeren način te da neće prenositi ili prosljeđivati informacije izvađene iz konteksta s ciljem diskreditiranja izdavača i osoba ili događaja opisanih u sadržaju.

Ukoliko neki pretplatnik proslijedi newsletter trećoj osobi koja nije pretplatnik newslettera, Jedriličarski Klub Biograd (Yacht Club Biograd) odriče odgovornost za eventualne pritužbe na spam od strane te treće osobe. Newsletter YC Biograd će pretplatnicima dolaziti isključivo s adrese elektronske pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Jedriličarski Klub Biograd (Yacht Club Biograd) zadržava diskrecijsko pravo određivanja učestalosti izdanja newslettera.

Newsletterr YC Biograd izrađuje se primjerenom tehnologojom koja nije invazivna prema primatelju niti sadrži bilo kakve skrivene mehanizme ili programe koji bi djelovali na računalu pretplatnika.

Zbog različitih klijentskih programa za primanje i čitanje elektronskih puruka, Jedriličarski Klub Biograd (Yacht Club Biograd) ne može garantirani da će sadržaj newslettera svim pretplatnicima biti prikazan na jedinstven i uniforman način u smislu dizajna.

Ostalo

Izdavač newslettera Jedriličarski Klub Biograd (Yacht Club Biograd) može promijeniti ove uvjete korištenja u bilo kojem trenutku bez najave. Pretplatnici su suglasni da se nakon izmjene primjenjuju novi uvjeti.

Ovi uvjeti korištenja primjenjuju se od 08.12.2012

Share

Izdvojeno

skola-jedrenja-ycb

Vezani članci

Ostalo

Google oglasi

Klasa Zvijezda

star-logo